Тануть у роті пиріжки з чарівної начинкою


Опубликованно 17.08.2018 17:36

Тануть у роті пиріжки з чарівної начинкою

Приготування:

Крок 2: Тісто.

Перше — опара. Насамперед, відокремлюємо від загальної кількості продуктів – 1,5 ст. борошна, 2 ст. ложки цукру, молоко і дріжджі. Це все, що потрібно для опари.Молоко нагріваємо до 32-34 градусів (тобто до теплого, але не гарячого стану), розчиняємо в ньому 2 ст. ложки цукру, додаємо дріжджі і все збиваємо до однорідності.Борошно, яку приготували для опари, просіваємо і вливаємо в неї рідку частину. Опара по консистенції повинна нагадувати сметану середньої густоти. Наше рідке тісто накриваємо і ставимо в тепле місце на 40-50 хвилин. По закінченні цього часу, маса збільшується в 2-2,5 рази.У борошно вливаємо готове опарне тісто, збите яйце з цукром і сіллю, перемішуємо і в самому кінці додаємо розтоплене масло. Головне, не забити тісто борошном. Інакше воно не підніметься.Готове тісто знову відправляємо в тепле місце для підйому. Воно дуже добре збільшилося в об\'ємі, приблизно в 3 рази. Часу це зайняло 1 годину і 20 хвилин (тобто 2 рази по 40 хвилин) Крок 3: Оброблення тіста.

Розділяємо тісто на 16 кульок. Вага кожного 50-60 грамів. Розкачуємо кожен, кладемо начинку і залепливаем краю. Змащуємо верх жовтком зі сметаною. Крок 4: Випічка.

Випікаємо в духовці при температурі 180 20 хвилин Поради до рецепту:

– Якщо робите пиріжки з несолодкої начинкою, зменшіть кількість цукру.



Категория: Новости