Фаршировані курячі ніжки


Опубликованно 17.08.2018 17:36

Фаршировані курячі ніжки

Способів приготування курячих ніжок безліч. Здавалося б, які можуть бути секрети — розігріта сковорода, трохи масла, правильні спеції, і обід готовий. Але приготувати фаршировані курячі ніжки, це означає приготувати справжній делікатес. І навіть в самий звичайний день обід з фаршированими курячими ніжками стане святковим. Готувати їх нескладно, а ось результат, ми впевнені, перевершить усі очікування. Інгредієнти: Курячі гомілки 8-10 шт. Ріпчаста цибуля 1 шт. Гриби лісові або шампіньйони 200 гр. Сир твердих сортів 100 гр. Болгарський перець 1/2 шт. Часник 2 зубчики за смаком Сіль за смаком за смаком Суміш перців за смаком за смаком Масло рослинне 2 ст. ложки за смаком

Не підходять продукти? Вибери схожий рецепт з інших! Інвентар:

духовка, миска, дошка, ніж, Приготування:

Крок 1.

Курячі гомілки помити, обсушити, акуратно зняти шкіру, постаратися зберегти її цілою у формі «панчохи». Крок 2.

З кістки зрізати все м\'ясо і нарізати дрібними кубиками. Крок 3.

Сир натерти на дрібній тертці. Крок 4.

Ріпчасту цибулю, часник, гриби і солодкий перець дрібно нарізати. Крок 5.

На рослинному маслі обсмажити цибулю протягом 2 хвилин. Потім додати солодкий перець і гриби (печериці або гливи), тушкувати ще 5 хвилин. Якщо ви вибрали лісові гриби, перед цим їх треба підготувати, промити і згасити протягом 15 хвилин і тільки потім додати в сковороду з цибулею і солодким перцем. Всі остудити. Крок 6.

Готуємо фарш: у нарізане м\'ясо курки покласти підготовлені овочі з грибами додати, сіль і перець, все ретельно перемішати. Крок 7.

Готовим фаршем, акуратно і щільно наповнюємо «панчіх» з підготовленої курячої шкіри, залишаємо край вільним, щоб закрити верхню частину ніжки і кладемо у форму. Кожну фаршировану ніжку змащуємо рослинним маслом. Крок 8.

Розігріваємо духовку до 180° і запікаємо протягом 30-35 хвилин.



Категория: Новости