Варення з червоного агрусу


Опубликованно 18.08.2018 00:15

Варення з червоного агрусу

Варення з червоного агрусу красиве, яскраве і дуже смачне. Солодке, тягуче, рубінове, воно стане прекрасним десертом взимку і восени. Нагадає вам про літо навіть самим холодним ввечері. Інгредієнти: Агрус червоний 1 кілограм Листя агрусу опціонально Цукор 1,2 кілограма Вода 1 стакан

Не підходять продукти? Вибери схожий рецепт з інших! Інвентар:

Каструля, ситечко, банки з кришками Приготування: Крок 1: замочуємо аґрус.

Ягоди червоного агрусу замочіть разом з листям у великій кількості води на 2 години. Вода повинна покрити агрус і листя повністю. Потім ця вода просто зливається, а листя прибираються. Крок 2: готуємо варення з червоного аґрусу.

Спершу приготуйте сироп, вскипятив разом воду і цукор. Варіть сироп протягом 5-ти хвилин, помішуючи.Залийте гарячим сиропом ягоди і залиште на 30 хвилин.Поставте потім варення на вогонь і варіть до загустіння.Гаряче варення з червоного агрусу розкладіть по банках і загорніть. Остудіть, обернувши пледом або ковдрою, а після залиште на зберігання.Якщо ви хочете з\'їсти варення найближчим часом, просто перекладіть його в банку, охолодіть і зберігайте в холодильнику. Крок 3: подаємо варення з червоного аґрусу.

Варення з червоного агрусу добре з млинцями і просто з хлібом. Це відмінний натуральний десерт, традиційний для наших широт.Приємного апетиту!



Категория: Новости