Короп фарширований овочами, запечена в духовці


Опубликованно 19.08.2018 03:48

Короп фарширований овочами, запечена в духовці

Приготування:

Отже, для початку підготуємо карпа, очистимо, выпотрошим і добре промиємо. Тепер з кожного боку робимо по спинці до черевця вертикальні насічки. Натираємо карпа зі всіх сторін і в середині сіллю і приправою, перчимо за смаком. Відставляємо в сторону і підготуємо овочі. Помідор ріжемо півкільцями, відправляємо в ємність, сюди ж подрібнити кріп і петрушку, і поріжемо цибулю півкільцями, додаємо соєвий соус і добре перемішуємо. Деко змащуємо олією, кладемо фольгу, і на неї викладаємо 2-3 ложки підготовлених овочів. На овочеву «подушку» поміщаємо карпа, змащуємо сметаною, і в черевце укладемо начинку. Завораживаем коропа у фольгу і відправляємо в духовку, розігріту до 180 градусів на 45-50 хвилин. За 20 хвилин до закінчення запікання, розгортаємо фольгу, щоб утворилася рум\'яна кірочка.



Категория: Новости