Варення з інжиру


Опубликованно 23.08.2018 21:45

Варення з інжиру

Приготування: Крок 1: готуємо інжир.

Добре промийте інжир, обріжте кінчики і відправте інжир в низьку каструлю. Туди ж відправте оцет, цукор і воду. Інжир повинен лежати на дні в один шар. Крок 2: варимо інжир в сиропі.

Поставте все на повільний вогонь і доведіть до кипіння. Варіть близько 2-х годин або поки сироп не стане густим і не придбає карамельний колір.Періодично збирати піну і кілька разів переверніть інжир.Гаряче варення зберіть в банку і закрийте. Нехай охолоне, а потім зберігайте його в холодильнику. Крок 3: подаємо варення з інжиру.

Варення з інжиру дуже смачне і солодке! Приготуйте обов\'язково, приголомшливий десерт, навіть якщо просто з хлібом і маслом.Приємного апетиту! Поради до рецепту:

– Якщо ви хочете надовго зберегти варення, покладіть його в стерилізовану парою або в духовці банку.



Категория: Новости