"Бабка" з вермішелі


Опубликованно 25.08.2018 00:33

Приготування:

Крок 1.

Яйця збити за допомогою віночка з цукром і молоком. Далі потрібно додати вермішель. Якщо у вас велика вермішель, відваріть її попередньо. Якщо така мусі-пуськовая), то додавайте сиру. А так само потрібно додати родзинки і добре розмішати все. Крок 2.

Форму для запікання змащуємо вершковим маслом. Всю масу для запіканки виливаємо у форму і розподіляємо рівномірно. Відправляємо в розігріту до 180 градусів духовку на 30 хвилин. Крок 3.

Готову запіканку вийняти з духовки, залишити щоб охолола формі. Нарізати і подавати або зі сметаною або варенням. Приємного апетиту.



Категория: Новости