Нутелла із слив на зиму - це дуже смачно!


Опубликованно 26.08.2018 08:51

Нутелла із слив на зиму - це дуже смачно!

Приготування:

1. 2 кг слив очистимо від кісточок. Додамо 150 гр. цукру із загальної маси, можна додати трохи води – 100 мл Варимо 20 хвилин з тих пір, як поставили каструлю на вогонь. Повністю охолодити і перебиваємо блендером. 2. Додамо мінімум 1,5 кг. цукру, якщо кислі сливи, потрібно додати більше і варити 20 хвилин. Повністю охолодити. Знімаємо пінку. Разом з пінкою знімаються шкурки від злив, залишається лише небагато. Хто хоче, щоб нутелла вийшла абсолютно однорідною, без єдиної скоринки, можна протерти через сито. 3. Варимо 20 хвилин і повністю охолодити. 4. Ставимо варення на вогонь і доводимо до кипіння. Тим часом просеем 100 гр. какао-порошку. Додамо в гаряче варення і перемішати віночком до однорідності. Потім додамо 200 гр. вершкового масла.5. Варимо останній четвертий раз 15-20 хвилин, розливаємо по стерилізованим банкам і закорковуємо стерилізованими кришками. 6. Банки з варенням перевертаємо догори дном, закутуємо теплою ковдрою і залишаємо до повного охолодження. У мене вийшло 2,5 л. нутелла. Зберігаємо в темному прохолодному місці.Приємного апетиту!



Категория: Новости