Найсмачніший рецепт шарлотки з яблуками


Опубликованно 27.08.2018 09:18

Найсмачніший рецепт шарлотки з яблуками

Приготування:

Яблука очищаємо від насіння, нарізаємо скибочками завтовшки приблизно 5 міліметрів. У глибоку ємність розбиваємо яйця, додаємо дрібку солі і злегка збиваємо міксером на середній швидкості. Додаємо ванільний цукор, збільшуємо швидкість збивання і маленькими порціями вводимо цукор, продовжуємо збивати яйця на максимальній швидкості приблизно 7-8 хвилин до утворення пишної маси. Це дуже важливо. Тепер просіваємо через сито пшеничне борошно з розпушувачем, додаємо розтоплене масло і акуратно перемішуємо тісто рухами знизу вгору. На дно форми для випічки кладемо пергаментом, змащуємо її маслом і присипаємо панірувальними сухарями. Форма у мене діаметром 18 див Викладаємо частину яблук, присипаємо корицею і заливаємо тістом. Зверху тіста викладаємо залишилися часточки яблук. Відправляємо форму з тістом в духовку, розігріту до 180 градусів на 40-45 хвилин. Потім вимикаємо духовку, і даємо дійти шарлотці 10-15 хвилин. Готовність пирога перевіряємо дерев\'яною шпажкою.



Категория: Новости