Баклажани по-корейськи


Опубликованно 27.08.2018 12:51

Баклажани по-корейськи

Приготування:

Крок 1.

У баклажанів зрізати плодоніжку, відступивши 2 см від краю і розрізати баклажан вздовж на 6 частин, залиште підстава баклажана цілим. Крок 2.

Ріпчасту цибулю, зелену цибулю і часник дрібно нарізати. Крок 3.

Готуємо пасту: розігріти сковороду з 2 ст. л. рослинної олії і смажити цибулю і часник 1 хвилину, потім додати зелений лук і смажити ще 4 хвилини на слабкому вогні. Зняти з вогню і остудити. Додати обсмажену цибулю з часником пластівці чилі, соєвий соус, пасту з перцю, цукор, перець чорний мелений, кунжутна олія, насіння кунжуту і сіль, все ретельно перемішати. Крок 4.

Кожен баклажан акуратно намазати підготовленої пастою всередині і зовні. Крок 5.

У пароварці нагріти воду, поставити тарілку на решітку і викласти баклажани. Готувати баклажани в пароварці 15 хвилин. Готовність перевірити дерев\'яною паличкою, паличка повинна легко проткнути баклажан, але не тримайте баклажани в пароварці дуже довго, інакше вони стануть дуже м\'якими. Баклажани подавайте гарячими з відварним рисом, перловкою або булгуром. Приємного апетиту!



Категория: Новости