Паста для бутербродів з шпрот


Опубликованно 29.08.2018 11:42

Паста для бутербродів з шпрот

Паста для бутербродів з шпрот — це відмінна ідея для сніданку або для апетитною закуски. Проста і тому особливо смачна паста готується з консервованої риби, яєць і маринованих огірочків. Рекомендую! Інгредієнти: Шпроти в томаті 1 банку Яйце 2 штуки Огірок маринований 2 штуки Лук зелений (дрібно нарізаний) 1 столова ложка Майонез 1 столова ложка Сіль за смаком Перець за смаком Гірчиця за смаком

Не підходять продукти? Вибери схожий рецепт з інших! Інвентар:

Ніж, тарілка, дошка обробна, столова ложка Приготування: Крок 1: готуємо шпроти.

Злийте томат зі шпротів, а рибки подрібніть виделкою злегка. Крок 2: додаємо яйця.

Яйця зваріть круто (10-15 хвилин), охолодіть, різко опустивши в холодну воду. Після очистіть і наріжте на дуже маленькі кубики. Додайте яйця до шпротами. Крок 3: додаємо огірок.

Точно так само дрібно, як і яйця наріжте огірки, слив виділилася при нарізуванні рідина. Крок 4: заправляємо пасту для бутербродів зі шпротів.

Слідом за огірками додайте пасту дрібно нарізану зелену цибулю, потім майонез, гірчицю, перець і сіль (це не обов\'язково).

Дуже ретельно все перемішайте і можна подавати. А готову пасту зберігайте в холодильнику, вона навіть смачніше, якщо трохи постоїть. Крок 5: подаємо пасту для бутербродів зі шпротів.

Пасту зі шпротів треба намазувати на хліб і так є. Відмінна закуска виходить, для мене це ще й прекрасний сніданок, але комусь може не захотіти їсти з ранку рибу.Приємного апетиту!



Категория: Новости