Курячі стегенця, фаршировані грибами


Опубликованно 03.09.2018 04:35

Курячі стегенця, фаршировані грибами

Приготування: Крок 1: смажимо гриби.

Гриби наріжте тонкими скибочками, цибулю покришіть на кубики. Обсмажте цибулю з печерицями в рослинному маслі. Готуйте, помішуючи, до м\'якості. В кінці поперчіть і посоліть за смаком. Крок 2: фаршируємо стегенця.

Видаліть з стегенця обережно кісточку, відірвавши її по суглобу. Розріжте шкіру і м\'ясо, щоб вийшов кишеньку для грибів.

Посипте м\'ясо паприкою, перцем і сіллю, натріть спеціями зі всіх сторін. Столовою ложкою викладіть всередину стегенця смажені з цибулею гриби, а потім акуратно закріпіть вільні краї шкіри зубочистками, сховавши начинку. Крок 3: запікаємо курячі стегенця, фаршировані грибами.

Перекладіть курячі стегенця, начинені грибами у форму для запікання, змащену маслом, накрийте кришкою або фольгою і відправте в розігріту до 180 градусів духовку на 1,5 години. Останні 10-15 хвилин можна запікати без кришки, якщо хочете отримати рум\'яну скоринку зверху. Крок 4: подаємо курячі стегенця, фаршировані грибами.

Фаршировані грибами стегенця подавайте гарячими, як основне блюдо. Як гарнір чудово підходить пюре або варений рис. Ситний і смачний вечерю для всієї родини.Приємного апетиту!



Категория: Новости