Огірки «Празькі»


Опубликованно 04.09.2018 19:24

Огірки «Празькі»

Приготування:

На дно банки кладемо: 2 зубчики часнику, 2 шт. лаврового листа, 2 шт. лист чорної смородини, 1 см кореня хрону (можна замінити листом), 1 парасольку кропу, 3 шт. запашного перцю,1 лист тархуну і 1 лист вишні. На дно стерилізованою банки укласти всі листочки і спеції. Огірки добре промити, краще замочити на 2 години. Огірочки і лимонний гурток укласти в банку, залити окропом і залишити постояти 20 хвилин. Злити воду, зробити маринад – додати в воду сіль, цукор і лимонну кислоту і кип\'ятити з моменту закипання 1 хвилину. Залити киплячим маринадом огірки і закатати стерилізованої кришкою, перевернути, укутати до повного охолодження. Прибрати в прохолодне місце. Огірочки «Празькі» готові! Приємного апетиту!



Категория: Новости