Персики в сиропі


Опубликованно 06.09.2018 21:23

Персики в сиропі

Приготування: Крок 1: готуємо персики.

Персики розріжте навпіл і вийміть кісточки.

Добре промийте кілька разів очищені персики. Після просушіть їх, і дайте стекти зайвої рідини. Крок 2: заливаємо персики сиропом.

Обшпарте банки пором і покладіть в них щільно половинки персиків.У каструлі закип\'ятіть воду, розчиніть в ній цукор і добре перемішайте. Додайте лимонний сік в процесі.Гарячим сиропом залийте персики в банках. Крок 3: пастеризуем банки.

Покладіть на дно великої каструлі рушник, складіть накриті кришками банки і залийте їх водою за плечі, поставте каструлю з банками і водою на плиту і почекайте, поки вода закипить. Кип\'ятіть протягом 10 хвилин.Дістаньте банки з каструлі, щільно закрийте кришки і переверніть догори ногами. Дайте охолонути. Крок 4: подаємо персики в сиропі.

Зберігайте персики в підвалі або в холодильнику, щоб вони пролежали довше. Такі фрукти можна подавати з морозивом, додавати у випічку і є просто так.Приємного апетиту!



Категория: Новости