Свинячі реберця


Опубликованно 13.09.2018 08:42

Свинячі реберця

Іноді так хочеться побалувати себе ніжними, соковитими ароматними свинячими реберцями. Вдома або на пікніку, в будь-який час року смажені, запечені, з хрусткою скоринкою свинячі реберця будуть завжди до речі. А вже якщо ви справжній вболівальник або гурман без них ніяк не обійтися, вони ідеально підходять для великих компаній. Приготуйте свинячі реберця по нашому відео рецептом і ми впевнені, ви обов\'язково захочете повторити, тим більше, приготувати найсмачніші свинячі реберця зовсім нескладно. Інгредієнти: Основні: Ребра свинні 1 кг Для суміші спецій: Паприка суха 2 ст. ложки Перець лимонний 1 ст. ложка Часник сухий гранули 1 ст. ложка Кмин 1 ч. ложка Сіль крупна 1,5 ч. ложки Для соусу: Кетчуп ? склянки Гірчиця 1 ч. ложка Цукор коричневий 1 ст. ложка Вустерський соус 1 ч. ложка Суміш спецій 2 ч. ложки

Не підходять продукти? Вибери схожий рецепт з інших! Інвентар:

духовка, миска, деко, фольга, папір для випічки Приготування:

Крок 1.

Свинячі ребра промити в холодній воді і промокнути паперовим рушником. Видалити зайвий жир і плівку. Крок 2.

Змішаємо спеції: паприку, лимонний перець, часник, кмин, сіль і все перемішати. Крок 3.

Деко на якому будемо випікати свинину, застелити спочатку фольгою, потім зверху на фольгу покласти папір для випічки. Крок 4.

На папір для випічки викласти свинячі ребра і натерти з двох сторін сухий приправою. Крок 5.

Щільно загорнути ребра спочатку в папір, потім у фольгу. Духовку розігріти до 175°С і поставити деко з реберцями випікати на 2 години. Крок 6.

Приготувати соус: змішати кетчуп, гірчицю, цукор, вустерський соус і підготовлену суміш спецій. Все добре перемішати. Крок 7.

Через 2 години реберця вийняти з духовки, відкрити, видалити зайву фольгу та папір для випічки, змастити ребра підготовленим соусом. Поставити змащені реберця в духовку, температура 175°С, ще на 15 хвилин і включити функцію гриль. Якщо немає гриля, просто поставити деко вище, для кращого запікання. Крок 8.

Свинячі реберця готові. Приємного апетиту!



Категория: Новости