Хрусткі цукіні і баклажани


Опубликованно 14.09.2018 02:28

Хрусткі цукіні і баклажани

Приготування: Крок 1: подготалвиваем овочі.

Кабачок і баклажан промийте, обсушіть і наріжте товстою соломкою. Товщина 1-1,5 сантиметра.Сир натріть і змішайте з подрібненими в блендері насінням і сушеними травами.Яйця збийте з сіллю і перцем, якщо хочете. Крок 2: запікаємо овочі.

Розігрійте духовку до 200 градусів.Вистеліть деко для запікання пергаментом. Занурюйте шматочки овочів спершу в збиті яйця, а потім в суміш для панірування і кладіть на деко так, щоб скибочки не стикалися один з одним і лежали в один шар.Запікайте протягом 12-15 хвилин.В цей же час змішайте йогурт з зеленню і перцем, щоб приготувати соус. Крок 3: подаємо хрусткі цукіні і баклажани.

Хрусткі овочеві палички з кабачків і баклажанів подавайте гарячими, втім, холодні вони теж дуже гарні. Це дуже смачно і оригінально!Приємного апетиту!



Категория: Новости