Куряче філе «Зебра»


Опубликованно 14.09.2018 02:28

Куряче філе «Зебра»

Приготування:

1. Зробити маринад для м\'яса: змішати соєвий соус із рубаною петрушкою і видавленим через прес часником. Замаринувати філе на 30 — 40 хвилин в цьому маринаді. 2. Поки маринується філе нарізати сир скибочками, помідори — кружечками. Сметану змішати з розчавленим часником і посолити. 3. Кожен шматочок філе надрізати 3 або 4 рази і вкласти в ці надрізи сир і помідори. Змастити сметано-часниковою сумішшю. 4. Форму для запікання змастити олією і викласти на нього філе. 5. Запекти в духовці при температурі 200 градусів приблизно 30-40 хвилин. Куряче філе «Зебра» готово! Приємного всім апетиту!



Категория: Новости