Солоний перець на зиму


Опубликованно 22.09.2018 05:47

Солоний перець на зиму

Приготування: Крок 1: нарізаємо перець.

Вимийте перці і видаліть хвостики і насіння з білястими стінками. Добре помийте перці і розріжте їх на великі скибочки. Крок 2: викладаємо приправи в банку.

На дно банки покладіть всю зелень, крупно нарізані зубчики часнику і шматочки хрону. Крок 3: заливаємо перець розсолом.

Поверх зелені, хріну і часнику покладіть скибочки перців щільно один до одного.У каструлі закип\'ятіть воду з сіллю. Перемішайте і прокип\'ятіть пару хвилин.

Залийте перці гарячим розсолом, добре закрутіть банки переверніть їх вниз кришкою. Укутайте і нехай остигають до кімнатної температури. Потім приберіть банки на зберігання в темне і прохолодне місце. Крок 4: подаємо солоний на зиму перець.

Засолений на зиму перець подавайте в якості закуски або як доповнення до гарніру, а можна додавати його в бутерброди. Дуже смачно.Приємного апетиту!



Категория: Новости