Салат з смаженої печінки


Опубликованно 23.09.2018 15:22

Салат з смаженої печінки

Приготування: Крок 1: смажимо печінку.

Курячу печінку очистіть, промийте і наріжте невеликими кубиками і відправте смажитися в сковорідку з невеликою кількістю масла.Поки печінка смажиться, наріжте цибулю. Як тільки м\'ясо змінить колір, посоліть і поперчіть його, потім додайте шматочки цибулі в сковорідку і перемішайте.Очистіть яблуко і покришіть його дрібними кубиками.Коли цибуля стане м\'яким, додайте шматочки яблука і майоран. Продовжуйте готувати, поки не стане м\'яким і яблуко. Крок 2: змішуємо салат з смаженої печінки.

Трохи остудіть смажену з яблуками і цибулею печінку, перекладіть в салатницю і змішайте з вареними яйцями. За смаком посоліть і поперчіть ще і можна подавати до столу. Крок 3: подаємо салат з смаженої печінки.

Салат з смаженої печінки подається з хлібом. Бутерброди виходять що треба!Приємного апетиту! Поради до рецепту:

– За бажанням ви можете додати в салат заправку на ваш смак.



Категория: Новости