Французький шоколадний мус


Опубликованно 23.09.2018 15:22

Французький шоколадний мус

Приготування:

Крок 1.

Відокремити білки від жовтків. Нам знадобляться білки. Додати в білки сіль і збити дуже добре. Додати цукрову пудру і знову збити до стійких піків. До кави додати гарячу воду і добре розмішати. Вийде дуже міцну каву. Крок 2.

На паровій бані розтопити шоколад і додати до нього каву. Добре перемішати. Прибрати з вогню і залишити на кілька хвилин, щоб шоколад охолов. Додати 1/3 білка і ретельно перемішати. Додати решту білок перемішати акуратно, знизу вгору. Мус розлити по креманкам (чашках, форм) і відправити в холодильник мінімум на 2 години. Перед подачею посипати какао і додати рубані горіхи. Пригощайтеся смачним і мега шоколадним десертом.



Категория: Новости