Манти на сковороді. Відмінний варіант обіду, вечері або святкового страви


Опубликованно 26.09.2018 17:06

Манти на сковороді. Відмінний варіант обіду, вечері або святкового страви

Приготування:

1) Візьмемо фарш, у мене фарш свинячий 600 гр., але можна брати будь-який, я його перемолола з 2 середніми цибулинами. Додамо сіль і перець. Добре перемішаємо. Відставляємо фарш вбік і приготуємо тісто.2) Можете приготувати своє улюблене тісто або скористатися моїм рецептом заварного тіста. Беремо 500 гр. просіяного борошна, додамо 1/2 ч. л. солі. Поступово вливаємо 300 мл кип\'яченої гарячої води і перемішуємо ложкою. Додамо 3 ст. л. рослинного масла без запаху. Злегка перемішаємо і дамо тісту трохи охолонути. 3) Вымесим тісто на столі до однорідного стану, це займе приблизно 5-7 хвилин. Кладемо тісто в пакетик або харчову плівку і залишаємо на 20-30 хвилин при кімнатній температурі. Після закінчення часу-тісто готове до роботи. 4) Поки тісто відпочиває приготуємо смачну овочеву подушку. Дві цибулини наріжемо дрібними кубиками. 1 середню моркву натремо на крупній тертці. Два перцю наріжемо невеликими шматочками. 400 гр. помідор натремо на тертці, тримаючи за шкірку. 5) В сковороду вливаємо 2-3 ст. л. рослинного масла і 20 гр. вершкового. Обсмажуємо цибулю до легкої рум\'яності. Додамо моркву, і згасимо на невеликому вогні до м\'якості моркви. Додамо томати, болгарський перець сіль і чорний перець за смаком. Згасимо буквально хвилинку і вимикаємо. 6) розкачуємо Тісто в тонкий пласт і розрізаємо на смужки шириною приблизно 7 див., можна зробити ширше, але вже не раджу. Смужки ділимо на квадрати приблизно 7/7 див. Можна скористатися лінійкою або на око, кому як зручно. 7) Краю квадратика складаємо всередину і перевертаємо на інший бік. Викладаємо 1 ч. л. фаршу і защипуємо краю. Розправляємо тісто і готово. Таким чином формуємо всі манти. 8) Викладаємо манти на підготовлені овочі, додаємо трохи води, щоб манти втекли на 1/3 або до половини, накриваємо кришкою, доводимо до кипіння й тушкуємо їх 20 хвилин на маленькому вогні. Прикрашаємо петрушкою і угощаемся!



Категория: Новости