Паста з соусом "Песто" смачно і швидко!


Опубликованно 01.10.2018 03:27

Паста з соусом

Приготування:

Рвемо листя базиліка і розміщуємо в зручну ємність, додаємо зубчик нарізаного часнику, заливаємо 4-5-ма столовими ложками оливкової олії, додаємо кедрові горішки, сіль і перець за смаком. Розмелюємо блендером до однорідної маси.Натираємо сир на дрібній тертці.Ставимо воду для варіння спагетті і нагріваємо сковороду.В отриману пасту додаємо сир і добре розмішуємо, нарізаємо два зубчики часнику і відправляємо в сковороду,попередньо заливши в неї 3 ложки оливкової олії,помідор нарізаємо кубиками і разом з грузинським соусом, додаємо в сковороду, обсмажуємо помішуючи лопаткою на середньому вогні, додати солі і перцю за смаком, опускаємо спагетті в кип\'ячену підсолену воду і доводимо до готування, відключаємо сковороду і закриваємо кришкою.Викладаємо на тарілку томатну пасту, акуратно розміщуємо на неї спагетті, зверху соус "Песто". Поради до рецепту:

– Соус "Песто" на основі базиліка, можна готувати з додаванням петрушки або кропу і насіння пінії.



Категория: Новости