Томатний соус з болгарським перцем на зиму


Опубликованно 09.10.2018 04:28

Томатний соус з болгарським перцем на зиму

Приготування:

Помідори, болгарський перець, гострий перець помити, очистити від насіння і перекрутити на м\'ясорубці в окремі ємності. Часник потерти на дрібній тертці або пропустити через прес. Зелень дрібно порубати.Перекручені помідори перелити в каструлю і варити 30 хвилин. Додати перекручений перець і варити ще 30 хвилин. За кілька хвилин до закінчення варіння додати часник, зелень, сіль і рослинне масло.Готовий соус розливаємо в пів літрові банки і закатуємо залізними кришками, перевертаємо і закутуємо до повного охолодження. Зберігаємо в прохолодному місці. Приємного апетиту!



Категория: Новости