5 швидких канапе на святковий стіл з огірків


Опубликованно 13.10.2018 01:12

5 швидких канапе на святковий стіл з огірків

Приготування:

1. Для перших канапе нам знадобиться 100 гр. сир з\'єднати з дрібно нарубаним кропом, пропущеним через прес зубчиком часнику, посолити за смаком і заправити 1 ст. л. сметани. Все перемішуємо і начинка готова. Огірок вагою приблизно 120 гр. нарізаємо овочечисткою на тонкі слайсы. Ковбасу нарізаємо кружечками і робимо надріз до половини. На край огірка викладаємо начинку і загортаємо рулетиком. Краї ковбаски складаємо один на одного. Всередину ставимо помідор черрі, скріплюємо шпажкою помідорчик з ковбасою і огірковим рулетиком. Таким чином готуємо всі канапе. 2. Для другого виду канапе нам потрібно розрізати огірок навпіл і кожну половину на шматочки приблизно по 1-1,5 см. товщиною. Другий огірок і ковбасу нарізаємо тонкими кружечками. На шпажку надягаємо помідор черрі. На ковбасу викладаємо огірочок і складаємо вчетверо. Наколюємо на шпажку з помидорчиком і закріплюємо на огурчике. Готово! 3. Для наступних канапе нам знадобитися огірок і ковбасу нарізати на тонкі кружечки. 100 гр. твердого сиру (натертого на тертці) з\'єднуємо з 2 зубчиками часнику, пропущеного через прес і 1 ст. л. майонезу. Все перемішуємо. На ковбасу викладаємо огірочок, зверху начинку. Перев\'язуємо пір\'їнкою цибулі. Довгі кінці обрізаємо. Ось так просто! 4. Твердий сир нарізаємо невеликими шматочками приблизно 1,5/1,5 див, також нарізаємо огірок. Помідори черрі ріжемо навпіл. Ковбасу нарізаємо тонкими кружечками. На шпажку наколюємо огірок і сир. На ковбасу викладаємо половинку помідора і складаємо навпіл. Наколюємо на підготовлену шпажку. 5. Для наступних канапе нам потрібен шприц на 20 куб. Нижню частину шприца потрібно відрізати. Шприцом видавлюємо шайбочки сиру і огірка. Крабові палички ріжемо на чотири частини по 2-2,5 см. кожна. На шпажку надягаємо помідор черрі, крабову паличку, огірок і сир. Готово!



Категория: Новости