Хрусткі кабачки фрі в духовці! Таку закуску з кабачків люблять всі!


Опубликованно 18.10.2018 03:01

Хрусткі кабачки фрі в духовці! Таку закуску з кабачків люблять всі!

Кабачки приготовані за цим рецептом виходять смачними, ніжними всередині і хрусткими зовні. Інгредієнти: Молодий Кабачок 500 грам Борошно пшеничне 3 ст. л. Сіль 0.5 ч. л. Яйце куряче 2 шт Хмелі сунелі 1 ст. л. Рослинна олія 2 ст. л Сухарі панірувальні 120 грам

Не підходять продукти? Вибери схожий рецепт з інших! Інвентар:

дошка, ніж, сковорода, Приготування:

Кабачки нарізаємо скибочками довжиною приблизно 8-10 см, товщиною 2-3 див Перекладаємо в глибоку миску, додаємо пів чайної ложки солі. Добре перемішуємо. В окремій тарілці збиваємо яйця до однорідності. У ще одну тарілку насипаємо панірувальні сухарі, додаємо до них хмелі сунелі, дрібку солі, і ретельно перемішуємо. Деко для запікання, устеляємо пергаментним папером і змащуємо олією. До кабачків додаємо борошно, перемішуємо, щоб кожен шматочок був покритий борошном. Беремо шматочок кабачка, спочатку мачає в яєчну суміш, потім в суміші сухарів і хмелі сунелі, і викладаємо на деко. Так повторюємо з усіма скибочками кабачки. Ставимо кабачки в заздалегідь розігріту духовку до 220 градусів, готуємо 25-30 хвилин. Подавайте хрусткі кабачки гарячими, з вашим улюбленим соусом.



Категория: Новости