Свинина, запечена в травах


Опубликованно 19.10.2018 18:00

Свинина, запечена в травах

Приготування: Крок 1: нарізаємо овочі.

Цибулю-шалот очистіть і наріжте дуже дрібними кубиками.

Точно так само дрібно покришіть стебла селери. Часник пропустіть через прес.

Покришіть зелень петрушки.

Змішайте всі підготовлені інгредієнти, додайте чебрець, перець і орегано. Крок 2: маринуємо свинину.

Полийте свинину 2-3 столовими ложками олії і гарненько розітріть.

Обваляйте м\'ясо в овочах і зелені. Залиште так на 15 хвилин при кімнатній температурі. Крок 3: запікаємо свинину.

Розігрійте духовку до 240 градусів. Покладіть м\'ясо на решітку, а під ґратами поставте змащений маслом деко.

Випікайте м\'ясо протягом 20 хвилин, потім зменшіть температуру до 180 градусів і готуйте ще протягом 40 хвилин.

Перекладіть свинину на фольгу і щільно загорніть.

Загорніть м\'ясо в кухонний рушник і залиште відпочивати на 10-15 хвилин. Крок 4: подаємо свинину, запечену в травах.

Запечену в травах свинину наріжте на шматочки середньої товщини і подавайте з будь-яким гарніром на ваш смак.Приємного апетиту!



Категория: Новости