Яблучний пиріг «Чайна троянда». Легко, просто і красиво!


Опубликованно 22.10.2018 00:30

Яблучний пиріг «Чайна троянда». Легко, просто і красиво!

Приготування:

Отже, невеликий стакан, вливаємо молоко (20 мл), додаємо дріжджі і 10 грам цукру (1 ч. л.), добре перемішуємо і залишаємо на 5 хвилин, що б дріжджі вступили в роботу.У миску просіваємо борошно пшеничне, додаємо вершкове масло шматочками, вливаємо дріжджову суміш і інше молоко, всипаємо також цукор, що залишився (якщо у вас яблука кислі, додайте більше цукру) і німого присолим.Замішуємо тісто, накриваємо харчовою плівкою і залишаємо «підходити» на 1.5 години.По закінченню часу тісто, викладаємо на робочу поверхню, присипану борошном, поділяємо на дві частини.Кожну частину тіста розкачуємо в прямокутник і розрізаємо на смужки шириною приблизно 1,5-2 див.Підготовлені яблука нарізаємо тонкими часточками.Тепер беремо смужки тіста, викладаємо їх по бортику форми (у мене діаметрі 22 см) застеленому пергаментним папером, на них укладаємо шматочки яблук, і так продовжуємо до заповнення форми. Тобто кільце тіста, кільце яблук.Залишаємо пиріг на 10 хвилин підходити, потім змащуємо його зверху збитим яйцем з молоком, притрушуємо злегка цукром.Відправляємо пиріг в розігріту духовку до 180 градусів на 40-45 хвилин.Готовий пиріг перед подачею присипаємо цукровою пудрою і корицею.



Категория: Новости