Маринована капуста швидкого приготування


Опубликованно 24.10.2018 17:25

Маринована капуста швидкого приготування

Приготування:

1. З\'єднуємо між собою 1 кг нашаткованої капусти, 350 гр. болгарського перцю нарізаного соломкою, 150 гр. лука, нарізаного чверть кільцями, 2 пучка дрібно нарізаної петрушки, 4-5 зуб. часнику, дрібно нарізаних і 250 гр. натертої моркви. Все перемішуємо. 2. Дві літрові банки щільно наповнимо овочами, добре утрамбовуючи. 3. Приготуємо маринад. У 500 мл води, додамо 70 гр. цукру, 30 гр. солі, 50 мл рослинного масла і доведемо до кипіння. 4. У банку додамо 2 ст. л. 9% оцту. Заллємо половиною кип\'яченого маринаду. Накриємо пластмасовою кришкою. Так само вчинимо з другої банкою. 5. Після охолодження, ставимо в холодильник. Капуста готова вже через 12 годин. Капуста виходить хрусткою і мега смачною! Зберігати потрібно в холодильнику, довше 2 тижнів не зберігаю, так як вона з\'їдається дуже швидко і я готую нову порцію, а можна готувати цілий рік!



Категория: Новости