Суфле з ягід ожини зі згущеним молоком


Опубликованно 24.10.2018 17:25

Суфле з ягід ожини зі згущеним молоком

Приготування:

Помиті ягоди залийте водою (0,5 склянки) і прокип\'ятіть. Желатин замочіть у воді, що залишилася до набухання. У гарячому вигляді протріть ожину через сито. Додайте в гаряче пюре цукор, ретельно розмішайте. Набряклий желатин прогрійте на повільному вогні на водяній бані до повного розчинення кристалів. З\'єднуємо желатин з ягідним пюре. Збиваємо пюре з желатином міксером на невеликій швидкості, до стійкої піни. Вливаємо згущене молоко і ще раз збиваємо. Розкладаємо по формах і даємо застигнути. Зверху, за бажанням, прикрашаємо ягодами. Суфле з ягід ожини зі згущеним молоком готово! Приємного апетиту!



Категория: Новости