Яловичина в яблучно-сливовому соусі


Опубликованно 25.10.2018 14:35

Яловичина в яблучно-сливовому соусі

Приготування:

Добре промиваємо і готуємо для приготування овочі і фрукти. Дрібно нарізаємо цибулю для обжарювання. Ставимо дві сковороди на плиту, включену на найвищу температуру. Наливаємо в обидві сковороди рослинне масло. Викладаємо на одну сковороду цибулю і обсмажуємо до прозорості. Нарізаємо м\'ясо на шматочки середньої величини і обвалюємо в борошні. Викладаємо м\'ясо на розігріту до максимуму сковороду і обсмажуємо до золотавої скоринки. Викладаємо в м\'ясо обсмажену цибулю, ретельно перемішуємо, додаємо Зіру 0,5 ч. л. і заливаємо водою. Знижуємо градус варіння і готуємо м\'ясо 1 година 10 хв. Нарізаємо моркву смужками по 1-1,5 сантиметра. Звільняємо сливу від кісточки і нарізаємо часточками. Викладаємо сливу і моркву в сковороду з м\'ясом, додаємо 1 ч. л. солі і чорний перець за смаком і добре перемішуємо. Закриваємо сковороду кришкою і тушкуємо ще 15-20 хвилин. Очищаємо яблука від шкірки, видаляємо серцевинки і нарізаємо на шматочки. Викладаємо яблука в сковороду, все ретельно перемішуємо, накриваємо кришкою і тушкуємо ще 15 хвилин. Даємо нашій страві настоятися 5-7 хвилин і можна подавати на стіл.



Категория: Новости