Сирний суп-крем з цибулею-пореєм


Опубликованно 25.10.2018 14:35

Сирний суп-крем з цибулею-пореєм

Приготування: Крок 1: нарізаємо картоплю і цибулю-порей.

Наріжте крупно очищену картоплю і цибулю-порей. Часник дрібно покришіть.Розігрійте в каструлі масло і киньте в нього нарізані овочі, злегка обсмажте, помішуючи. Крок 2: варимо суп.

Влийте в каструлю бульйон, додайте лаврове листя, доведіть до кипіння і варіть 15-20 хвилин. Крок 3: збиваємо йогурт з крохмалем.

Збийте натуральний йогурт з крохмалем, щоб все добре перемішалося.

Додайте йогурт з крохмалем в гарячий суп і ретельно перемішайте.Додайте відразу ж і вершковий сир. Тримайте суп на вогні, поки сир не розплавиться.Зніміть каструлю з вогню і вийміть шумівкою лаврове листя з бульйону. Крок 4: подрібнюємо суп блендером.

Збийте суп до однорідної консистенції пюре.

Приправте за смаком сіллю і перцем.

Додайте в самому кінці сметану і подавайте крем-суп до столу. Крок 5: подаємо сирний суп-крем з цибулею-пореєм.

Посипте кожну порцію дрібно нарізаною зеленою цибулею і хрусткими грінками.

Подавайте сирний суп-крем з цибулею-пореєм гарячим.Приємного апетиту!



Категория: Новости