Листкові плацинди з сиром і зеленню


Опубликованно 26.10.2018 22:10

Листкові плацинди з сиром і зеленню

Приготування:

У просіяне борошно (320 гр.) додаємо дрібку солі і вливаємо всю воду. Перемішуємо і поступово додаючи борошно, замішуємо тісто спочатку в мисці, потім присипаємо стіл борошном і домішують на столі. Тісто ділимо на 4 рівні частини. Кожну частину тіста трохи обминаємо і формуємо колобок. Так вчиняємо з усім тестом. Накриваємо мискою і залишаємо «відпочити», поки приготуємо начинку.Зелену цибулю і кріп дрібно нарубим. В сир додамо спочатку два яйця, перемішати виделкою, потім додамо зелень, перемішати, посолити і дивимося потрібно третє яйце чи ні. Начинка повинна вийшла не рідка і не витікала. Мені двох яєць достатньо. Зелень можна замінити сиром (100 гр.), сир – бринзу. Ще раз обминаємо наші колобки і один колобок розгортаємо в тонкий пласт. Зверху змащуємо двома столовими ложками рослинного масла не доходячи до країв 2-3 див. Складаємо навпіл, знову змащуємо рослинним маслом десь 1,5 ст. л. нам знадобиться, складаємо і знову змащуємо 1 ст. л. рослинного масла. Занадто повні ложки наливати не варто, так як при формуванні плацинд, масло буде витікати. Трохи розтягуємо краю коржі. На центр викладаємо начинку. Збираємо краю і формуємо плацинду у формі конвертика. Защипуємо краю, вдавлюємо їх в тісто. Трохи розтягуємо плацинду, не забуваємо подпылять стіл борошном і не сильно натискаючи розкачуємо плацинду качалкою. Смажимо на середньому або трохи нижче середнього вогні на сковороді з рослинним маслом з двох сторін до красивої золотистої скоринки. Плацинди готові. Шаруваті, тісто дуже м\'яке і ніжне, на наступний день плацинди такі ж смачні.Рекомендую приготувати!



Категория: Новости