Салат "Торнадо" - незвичайний, смачний і красивий!


Опубликованно 27.10.2018 04:05

Салат

Приготування:

Промиваємо і готуємо для салату всі овочі. Куряче філе нарізаємо соломкою, можна довільно. Ставимо на плиту сковороду наливаємо олію, можна оливкове. Відправляємо м\'ясо курки в сковороду, додаємо за смаком сіль з перцем, помішуючи лопаткою обсмажуємо. Нарізаємо капусту. Нарізаємо цибулю і заливаємо на 10 хвилин гарячою кип\'яченою водою. Береться терка для моркви по-корейськи і натирається моркву і буряк. Добре промивши тертці натираємо картоплю, після чого промиваємо її холодною водою, викладаємо на лист паперу і прикривши іншим, ретельно притискуємо, щоб зайва волога з картоплі вийшла, готуємо до фритюру. Не забуваємо про м\'ясо курки на сковороді, його періодично помішуємо до повної готування і знімаємо. Ставимо на плиту нашу "диво сковороду" і заливаємо олію, щоб приховувало ґрати фритюру, викладаємо в розжарену сковороду нашу картоплю і обсмажуємо. Як тільки картопля набула золотистий колір, тонка соломка обсмажується досить швидко, викладаємо її на аркуші паперу. Як тільки зайвий жир вбереться в папір, викладаємо її на тарілку, на якій починаємо збирати наш салат — "конструктор". Салат заправляється кожним за смаком індивідуально, на любителя. Вийшов корисний дієтичний салат "Торнадо" у повній своїй красі!



Категория: Новости