"Цезар" з креветками і беконом


Опубликованно 03.11.2018 19:18

Приготування: Крок 1: готуємо сухарики.

Розріжте хліб на кубики, викладіть в один шар на деко, посипте гранульованим часником, полийте невеликою кількістю оливкового масла і запікайте протягом 10 хвилин при температурі 200 градусів. Після цього остудіть. Крок 2: готуємо креветки.

Зубчики часнику пропустіть через прес.Очистіть креветки.Розігрійте масло і обсмажте в ньому 1/3 всього розчавленого часнику. Потім додайте сюди ж креветки і посоліть. І обсмажте до готовності з обох сторін. А це буквально пара хвилин. Зніміть креветки з вогню. Крок 3: нарізаємо бекон.

Наріжте бекон на кубики і обсмажте до золотистого кольору на сухій сковороді. Остудіть. Крок 4: додаємо заправку.

У салатницю накладіть порваний руками салат ромен, зверху розрізані на четвертинки помідори черрі, потім смажений бекон і креветки.

Для приготування заправки додайте в майонез часник і гірчицю, добре перемішайте, посоліть, поперчіть, знову змішайте і додайте в салат.Перемішайте.Зверху посипте салат сухарями і тертим або нарізаним пластівцями пармезаном. Подавайте відразу. Крок 5: подаємо.

"Цезар" з креветками і беконом — це неймовірно смачно! Обов\'язково спробуйте.Приємного апетиту! Поради до рецепту:

– "Цезар" потрібно подавати відразу після приготування, або сухарики додавати перед подачею, щоб вони не розмокнули і залишалися хрусткими.



Категория: Новости