Риба, тушкована в томатному соусі з овочами


Опубликованно 04.11.2018 00:20

Риба, тушкована в томатному соусі з овочами

Приготування:

Крок 1.

Нарізати соломкою цибулю, моркву і солодкий перець. Крок 2.

Солоні огірки і часник нарізати дрібними кубиками. Крок 3.

Рибу нарізати шматочками, посолити і посипати перцем чилі. Крок 4.

Розігріти сковороду, налити 1 ст. л. оливкової олії і додати цибулю, моркву, перець, перемішати, трохи посолити і смажити 3 хвилини на середньому вогні. Крок 5.

Додати нарізані огірки, часник, консервовані різані помідори, сіль, перець чорний мелений, цукор і перемішати. Крок 6.

Тушкувати під кришкою 5 хвилин на слабкому вогні. Крок 7.

Додати в овочі 200 мл води і викласти на овочі рибу, закрити кришкою і тушкувати 5 хвилин, потім перевернути рибу і тушкувати ще 5 хвилин.



Категория: Новости