Плескавіца


Опубликованно 05.11.2018 22:20

Плескавіца

Приготування:

У фарш додати сіль і воду, добре вимісити рукою 7-10 хвилин, закрити харчовою плівкою і поставити в холодильник на 24 години. У готовий фарш додати 100 г дрібно нарізаної цибулі, перець чорний і червоний, коріандр і 1 зубчик часнику мелений. Змастити обробну дошку рослинним маслом, щоб фарш не прилипав до дошки, розділити фарш на 2 або 3 рівні частини і сформувати на дошці круглі коржики діаметром 10 -15 см і товщиною 1,2 див.-1,5 див. Розігріти сковороду гриль і трохи змастити рослинним маслом. Зняти з допомогою ножа підготовлену коржик з дошки і покласти на сковороду. Смажити плескавицу першу хвилину на сильному вогні і чотири хвилини на середньому вогні, перевернути і першу хвилину смажити на сильному вогні і чотири хвилини на середньому вогні. Подавати до столу плескавицу гарячої зі свіжими овочами, зеленню і смаженими перцями. Приємного апетиту!



Категория: Новости