Харчо. Грузинська кухня


Опубликованно 05.11.2018 22:20

Харчо. Грузинська кухня

Приготування:

Крок 1.

М\'ясо покласти в каструлю, залити 2 літрами холодної води і довести до кипіння. Крок 2.

Зняти з бульйону піну, яка утворилася. Крок 3.

Додати в бульйон 2 головки ріпчастої цибулі і сливи, цибулю і сливи проткнути ножем в декількох місцях. Крок 4.

Потім покласти стебла петрушки, кропу, кінзи, 2 черешка селери, 1 стручок перцю чилі, 2 зубчики часнику, запашний перець, чорний перець горошком, 2 лаврових листа і варити бульйон до готовності м\'яса, приблизно 1,5 години. Якщо в процесі варіння сливи почнуть розпадатися, дістаньте їх з бульйону і продовжуйте варити до готовності м\'яса. Крок 5.

Розігріти сковороду і розтопити вершкове масло, обсмажити нарізану ріпчасту цибулю протягом 3 хвилин і додати помідори, закрити кришкою і тушкувати 10 хвилин. Крок 6.

З бульйону дістати овочі, зелень і сливи. Крок 7.

Додати в бульйон тушковані цибулю з помідорами і промитий рис, варити 15 хвилин. Крок 8.

Покласти В ступку 10 г свіжої кінзи, 4 зубчики часнику, 1 червоний перець чилі, зерна коріандру, хмелі-сунелі, червоний мелений перець, паприку, сіль і розтовкти до стану пасти. Крок 9.

Додати в суп пасту з ступки і уцхо-сунелі, варити 1 хвилину, додати волоські горіхи, перемішати і варити 1 хвилину. Крок 10.

Додати нарізану петрушку, кінзу, кріп і зелену цибулю. Харчо готовий. Приємного апетиту!



Категория: Новости