Зметуть зі столу миттєво! Баклажани мариновані в потрясном соусі!


Опубликованно 07.11.2018 20:22

Зметуть зі столу миттєво! Баклажани мариновані в потрясном соусі!

Приготування:

1) 1 кг. баклажани миємо, відрізаємо хвостики і нарізаємо невеликими брусочками. Перекладаємо в миску, додаємо 2 ст. л. рослинного масла і добре перемішуємо. Перекладаємо на деко і готуємо 15 хвилин при температурі 180*С. Даємо їм повністю охолонути.

2) 500 гр. болгарського перцю і 300 гр. помідор нарізами невеликими довільними шматочками.

3) У миску відправляємо болгарський перець, гострий перець за смаком, помідори, кілька зубчиків часнику (у мене один великий), 10 гр. базиліка, 2 ст. л. рослинної олії, 1 ст. л. 9% оцту, 1,5 ч. л. солі і 2 ч. л. цукру. Всі перебиваємо блендером до однорідної маси. Я спеціально готую більше соусу, так як він дуже смачний! Важко навіть визначити що смачніше соус або баклажани!

4) Остиглі баклажани заливаємо соусом, акуратно перемішуємо і накриваємо харчовою плівкою. Ставимо в холодильник мінімум на 2-3 години маринуватися. І я вам скажу, що цей час варто почекати, настільки вони смачні! Чим довше вони постоять і промаринуются, тим смачніше!!! І соус, і баклажани просто захват! Раджу приготувати, цей рецепт стане одним з ваших улюблених!



Категория: Новости