Румунський дріб з курячої печінки


Опубликованно 17.11.2018 18:15

Румунський дріб з курячої печінки

Приготування:

Кроки приготування:

1. Нарізаємо цибулю кубиками і обсмажуємо до золотистого кольору на рослинній олії.

2. Подрібнюємо зелень, великими шматочками нарізаємо варені яйця, варену курячу печінку.

3. Змішуємо інгредієнти подрібнені, солимо, перчимо і додаємо крохмаль. Перемішуємо.

4. Готуємо тісто: змішуємо сметану з сирими яйцями, солимо, додаємо соду і борошно. Перемішуємо до однорідності.

5. Змішуємо інгредієнти подрібнені з тестом.

6. Викладаємо масу у форму для запікання і ставимо в духовку на температуру 180-190 градусів приблизно на 45 хвилин.

Приємного апетиту!



Категория: Новости