Паштет з курячої печінки


Опубликованно 26.11.2018 04:10

Паштет з курячої печінки

Приготування:

Печінка очистити від плівок і поставити варити у розведене молоко з водою. Після закипання варити 15 хвилин. Для курячої печінки цього достатньо.

Поки печінка вариться, нарізати довільно цибулю і натерти на тертці моркву. Додати в сковороду 100 грам вершкового масла. Пасерувати цибулю з морквою до розм\'якшення.

Готову печінку і овочі, подрібнити за допомогою блендера в однорідну масу. Додати чорний мелений перець і сіль. Добре перемішати.

Даємо паштету охолонути і насолоджуємося вкусняхой. Приємного апетиту.

Як приготувати паштет з курячої печінки дивіться у коротенькому відео. СПАСИБІ.



Категория: Новости