Спекла хліб з сиром і ковбасою


Опубликованно 30.11.2018 20:25

Спекла хліб з сиром і ковбасою

Приготування: Крок 1: готуємо інгредієнти.

Салямі, цибулю і помідори поріжте тонкими кружечками. Сир твердий і моцарелу порізати скибочками. Крок 2: готуємо хліб.

Яйця збийте з невеликою кількістю солі і перцю. Потім занурюйте в них по черзі шматочки тостового хліба, а після викладайте їх один за одним у застелену пергаментом форму. Крок 3: запікаємо хліб з сиром і ковбасою.

Між шматочками хліба укладіть начинку (сир моцарелла, ковбаса салямі, цибулю і помідор) у довільному порядку.

Надішліть запікатися в розігріту до 180 градусів духовку на кілька хвилин, поки шматочки хліба не підрум\'яняться, а сир не розплавиться. Крок 4: подаємо запечений хліб з сиром і ковбасою.

Спекла хліб з сиром і ковбасою подавайте гарячим, майже як бутерброди або сендивчи. Можна для зручності розрізати на шматочки по діагоналі.Дуже смачні Поради до рецепту:

– Замість яєць для пом\'якшення хліба можна використовувати томатний сік.



Категория: Новости