Картопляні крокети з лососем і вершковим кремом із зеленого горошку


Опубликованно 30.11.2018 20:25

Картопляні крокети з лососем і вершковим кремом із зеленого горошку

Приготування:

Запекти картоплю в духовці при 250 С 25 хвилин. Цибулю нарізати півкільцями. Обсмажити на вершковому маслі. Коли цибуля стане прозорою, додати 2-3 зубчики часнику цілком. Потім додати зелений горошок. Злегка обсмажити. Додати вершки, гірчицю, листя м\'яти, кріп. Присолити. Тушкувати під кришкою на слабкому вогні 10 хвилин. Запечену картоплю очистити від шкірки і натерти на крупну тертку. Рибу нарізати дрібними шматочками, додати натерту картоплю і перемішати. Посипати стіл борошном. Розкачати отриману суміш картоплі з рибою в тонку ковбаску і нарізати на невеликі шматочки. Отримані таким чином крокети відварити в киплячій підсоленій воді 2-3 хвилини, викласти на решітку, дати обсохнути. Тим часом висипаємо вміст сковороди з зеленим горошком в чашу блендера і перетворюємо на пюре. Якщо пюре виходить дуже густе, то можна додати трохи води, в якій варилися крокети. Крокети обсмажити на вершковому маслі до появи тонкої скоринки. На тарілку викласти пюре із зеленого горошку, поверх нього обсмажені крокети. Можна додати натертий Пармезан.



Категория: Новости