Курячі ніжки з овочами


Опубликованно 04.12.2018 02:25

Курячі ніжки з овочами

Приготування: Крок 1: готуємо курячі ніжки.

Посоліть і поперчіть курячі гомілки, змішайте як слід і залиште на кілька хвилин. Крок 2: нарізаємо овочі.

Всі овочі, крім помідорів, очистіть, промийте і наріжте кубиками, а селера і порей — кружечками.

Помідори обшпарте окропом і очистіть від шкірки, м\'якоть після цього наріжте невеликими кубиками в окрему тарілку. Крок 3: запікаємо курячі ніжки з овочами.

Змастіть форму для запікання олією і викладіть в неї нарізані овочі. Посоліть їх і поперчіть.

На подушці з овочів покладіть в один шар курячі ніжки. Застосувати навички, отримані при грі в тетріс, щоб розташувати курку практично.Зверху покладіть помідори і свіжу або сушену зелень. Можете додати гострий перець. Полити зверху маслом.

Накрийте фольгою або кришкою і запікайте при 200 градусах протягом 40 хвилин.Після 40 хвилин запікання зніміть фольгу або кришкою та готуйте ще 10 хвилин для утворення скоринки. Крок 4: подаємо курячі ніжки з овочами.

Курячі ніжки, запечені з овочами, подавайте як самостійне блюдо. Овочі виходять чудово, як і сама курочка!Приємного апетиту!



Категория: Новости