Бекон з болгарським перцем


Опубликованно 07.12.2018 00:35

Бекон з болгарським перцем

Приготування: Крок 1: нарізаємо бекон.

Бекон наріжте на дрібні смужки або кубики. Цибуля накришить пір\'ям. Крок 2: смажимо бекон.

В сухій сковороді на середньому вогні обсмажте бекон, а коли він виділить достатньо жиру, додайте цибулю і продовжуйте готувати, поки цибуля не стане прозорим. Крок 3: нарізаємо перець.

Перець наріжте соломкою, часник пропустіть через спеціальний прес. Крок 4: додаємо перець до бекону.

Коли цибуля стане скляним, додайте в сковорідку соломку з перців і добре перемішайте. Накрийте кришкою і готуйте 10-15 хвилин.

Перець повинен стати м\'якше.Очистіть від шкірки помідор, наріжте його на дрібні кубики і додати в сковорідку, готуйте ще 5 хвилин.Потім додайте часник, томатну пасту каррі. Перемішайте і готуйте ще 2 або 3 хвилини. В самому кінці посоліть і поперчіть за смаком. Крок 5: подаємо бекон з болгарським перцем.

Можна прикрасити готову страву подрібненою зеленою цибулею. Подавайте гарячим.Приємного апетиту!



Категория: Новости