Вершковий суп з куркою


Опубликованно 08.12.2018 03:05

Вершковий суп з куркою

Приготування:

Наповніть трилітрову каструлю водою трохи більше половини (приблизно 2 літри). Куряче філе помийте під проточною водою, зніміть плівки і поставте отвариваться, попередньо посоливши воду. Картоплю вимийте, очистіть і поріжте маленькими кубиками. Коли курка буде готова, вийміть її і додайте порізану кубиками картоплю. Приготуйте засмажку. Для цього зніміть з лушпиння цибулі, дрібно наріжте його кубиками. Покладіть обсмажуватися у розігріту сковороду, змащену маслом. Моркву ретельно помийте і натріть на дрібній тертці, додайте до цибулі. Обсмажуйте овочі близько 6 хвилин до золотистого кольору. Куряче філе охолодіть і наріжте дрібними кубиками. Поверніть в суп разом із засмажкою. Петрушку вимити і дрібно порубаєте. Вилийте в суп вершки, доведіть до кипіння, додайте рубану зелень. Через 2 хвилини вимкніть вогонь, даємо супу настоятися 20 хвилин – страву можна подавати!

Ніжний вершковий суп з куркою готовий! Більш детальний процес приготування дивіться на відео. Приємного апетиту!



Категория: Новости