Оселедець з журавлиною


Опубликованно 08.12.2018 03:06

Оселедець з журавлиною

Приготування: Крок 1: змішуємо інгредієнти.

Оселедець вимочити в холодній воді протягом 45 хвилин. Якщо риба дуже солона, то вимочуйте далі, можете хоч на всю ніч залишити.Обсушіть після філе і наріжте на порційні шматочки.Наріжте дрібними кубиками ріпчасту цибулю.У літрову банку шарами складіть цибулю, журавлину і філе оселедця, чергуючи всі один з одним. Періодично додайте гвоздику, лаврове листя, чорний і запашний перець.Коли банку заповниться, повільно влийте олію так, щоб воно заповнило всі порожнечі. Дерев\'яною паличкою можна допомогти їй витіснити повітря, але акуратно, щоб не зіпсувати рибу.Закрийте банку і поставте в холодильник на 1-2 дні. Крок 2: подаємо оселедець з журавлиною.

Оселедець з журавлиною подавайте на тарілочці, як холодну закуску. Обов\'язково з хлібом, найкраще з чорним. Смачно, ароматно і святково!Приємного апетиту!



Категория: Новости