М\'ясні ватрушки з грибами і сиром


Опубликованно 10.12.2018 05:53

М\'ясні ватрушки з грибами і сиром

Приготування:

Підготую основу. У м\'ясний фарш додаю сіль, чорний мелений перець, куряче яйце, дрібно порізані часник і цибулю. І все добре перемішую.

Приготую начинку. Цибулю нарізаю чвертькільцями і обсмажую на невеликій кількості рослинного масла до м\'якості. Потім додаю до нього порізані печериці, сіль, чорний мелений перець, все перемішую і обсмажую до готовності грибів без кришки, щоб виділяється з них рідина випаровується. Потім прибираю сковороду з плити, додаємо до грибів подрібнену зелень, все перемішую і поки залишаю злегка охолонути.

Твердий сир натираю на крупній тертці і змішую його зі сметаною.

Збираю м\'ясні ватрушки. Підготовлений фарш ділю на три (можна і на чотири частини. Кожну частину формую в кулю, обвалюю в панірувальних сухарях і викладаю на деко застелений папером для випічки злегка придавлюючи їх. Папір маслом я не змащую. Ложкою (але можна і денцем склянки) в кожному м\'ясному кульці формую поглиблення в середині, щоб вийшли бортики. Зараз на м\'ясні заготовки можна висипати решту панірувальні сухарі.

Потім зроблені поглиблення викладаю порівну всю начинку, а зверху на неї рівномірно викладаю підготовлену суміш зі сметани та сиру. Деко з м\'ясними ватрушками ставлю в заздалегідь розігріту до 180 градусів духовку і буду запікати до готовності. У мене духовка електрична, режим верхній і нижній нагрів, п\'ять рівнів, деко я ставлю на другий знизу рівень.

У моїй духовці м\'ясні ватрушки випікалися 30 хвилин. Вони виходять дуже апетитні соковиті, смачні і зможуть прикрасити ваш стіл не тільки в будні, але і в свята.

Відео-рецепт приготування можна подивитися вище. Готуйте зі мною! Приємного вам апетиту!



Категория: Новости