Домашнє печиво «Милі свинки»


Опубликованно 13.12.2018 16:30

Домашнє печиво «Милі свинки»

Приготування:

1. З\'єднати просіяне борошно, цукор, ванільний цукор і сіль.

1. Натерти на тертці маргарин (вершкове масло), постійно занурюючи його в борошно. Отриману крихту злегка перетерти руками.

1. Яйце збовтати і додати в суміш.

Тісто зібрати у колобок. Довго вимішувати не потрібно. Готове пісочне тісто покласти в холодильник на 30 хвилин.

Робочу поверхню і качалку посипати сукою, розкачати тісто в тонкий пласт, можна відразу розкачати на пергаменті. За допомогою склянки та чарки вирізати кружечки. У мене діаметр великих кіл – 5,5 см, маленьких – 3,5 див. Маленьких кіл повинен бути в 1,5 рази більше, ніж великих.

1. Великі кола змастити взболтанным жовтком, зверху покласти кола поменше, це будуть п\'ятачки поросят.

За допомогою трубочки для соку видавити в п\'ятачках 2 отвори. Очі можна зробити з родзинок або ж теж видавити отвори трубочкою. Для вушок розрізаємо маленький коло навхрест, у результаті виходять маленькі вушка для 2 поросят.Випікаємо при температурі 180 градусів 13-15 хвилин (до рум\'яного кольору).



Категория: Новости