Листковий салат з тунцем на святковий стіл!


Опубликованно 17.12.2018 20:15

Листковий салат з тунцем на святковий стіл!

Приготування:

Покроковий рецепт приготування салату на свято: Готуємо ріпчасту цибулю для маринаду і дрібно нарізаємо його. Пересипаємо цибулю в миску. Додаємо до цибулі одну чайну ложку цукру і одну чайну ложку солі. Додаємо одну чайну ложку оцтової есенції, заливаємо окропом, щоб вода повністю закривала цибулю і перемішуємо. Прикриваємо цибулю тарілочкою. Натираємо на крупній тертці картоплю. Викладаємо картоплю першим шаром у форму, краї якого змазані рослинним маслом, використовуючи кільце і тарілку у вигляді дна, для формування салату. Присмачую майонезом картоплю, щоб не була суховата. Розминаємо виделкою в тарілці консервованого тунця і наступним шаром викладаємо у форму. Видавлюємо шар майонезу і розрівнюємо. Нарізаємо дрібно зелень кропу. Зливаємо цибуля через дрібне сито, промиваємо і додавши до нього нарізаний кріп, добре перемішавши наступним шаром викладаємо у форму. Розподіляємо майонез наступним шаром поверх лука. На дрібній тертці натираємо моркву і наступним шаром викладаємо у форму. Додаємо невелику кількість майонезу. Натираємо варені яйця на дрібній тертці. На дрібній тертці натираємо та плавлений сирок. Добре перемішуємо яєчно-сирну суміш і викладаємо завершальним шаром в наш салат, злегка придавлюючи виделкою. Акуратно знімаємо форму і центральне кільце. Нарізаємо ківі тонкими кільцями і викладаємо поверх нашого салату. Прикрашаємо квітками з болгарського перцю і моркви. Також для краси додамо шматочки перцю, моркви і гілочки кропу. Наш листковий салат ставимо в холодильник для просочення. Салат, який безперечно прикрасить будь-який святковий стіл, готовий до вживання! Всім святкового настрою!



Категория: Новости