Котлетки зі шпинатом і фетою у піті


Опубликованно 19.12.2018 01:05

Котлетки зі шпинатом і фетою у піті

Приготування:

Приготування: У фарш додаємо шпинат (можна взяти свіжий), фету (рвемо руками), часник, яйце, пасту Харісса, добре перемішуємо. Формуємо котлети. Залишаємо в морозильнику на 15-20 хвилин. Тим часом замаринуем червоний лук. У нарізану цибулю вливаємо оцет, воду, цукор і сіль. Залишаємо на 20 хвилин. Дістаємо котлети з морозилки і смажимо на сковороді до готовності. Готуємо соус. Очистити огірок від шкірки. Нарізаємо на кубики, додаємо сметану, сіль, зелень. Збираємо. Піту надрізаємо, наливаємо соус. Ріжемо півкільцями помідор, складаємо в піту. Котлету ріжемо навпіл, кладемо в піту, зверху додаємо маринований лук. Приємного апетиту!



Категория: Новости