Смакота з гарбуза і апельсинового соку


Опубликованно 21.12.2018 20:45

Смакота з гарбуза і апельсинового соку

Гарбуз я обожнюю! Готую з неї всі: від перших страв до десертів. Сьогодні хочу познайомити вас з рецептом смачного десерту з гарбуза і апельсинового соку. Готувати такий десерт дуже-дуже просто. Впевнено заявляю, що з його приготуванням впорається навіть дитина. Смачно, просто, швидко і корисно! Приготування:

Кроки приготування:

1. Подрібнюємо гарбуз на шматочки і відварюємо до готовності.

2. Желатин заливаємо гарячим відваром з гарбуза (50 мл).

3. До гарбуза (без рідини) додаємо цукор, апельсиновий сік, желатин і все подрібнюємо блендером до однорідного стану.

4. Готову масу розливаємо по формах і відправляємо в холодильник до застигання.

5. Прикрашаємо на свій розсуд, я прикрасила тертим шоколадом і мелісою.

Приємного апетиту!



Категория: Новости